Edelstenen

Dieren zijn veel gevoeliger voor de werking van edelstenen. Angstige honden kunnen rustiger worden en ongewenst gedrag kan verminderen wanneer je gebruikt maakt van edelstenen. Door negatieve energie in de omgeving van je hond kunnen ze lusteloos worden, boos en angstig. Edelstenen kunnen goed gecombineerd worden met de EMX- anti-tekenkralen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een bandje met alleen edestenen. Prijzen vanaf 15,95  afhankelijk van de nekomvang en aantal stenen.


Soms kan het zijn dat als je hond voor het eerst een steen draagt bepaalde klachten eerst kunnen verergeren. Of dat de steen te intens is voor je hond waardoor de hond bijvoorbeeld onrustig kan worden, blaffen of ander gedrag laat zien, wat aangeeft dat de reactie intens is. Doe dan de steen even af. En probeer het later of zelfs een paar dagen later nog eens. Het kan namelijk zijn dat de hond even moet wennen aan de steen.

 

De Gouden Driehoek

Amethist, rozenkwarts en bergkristal. Deze stenen samen staan voor: liefde, inzicht, balans en harmonie. Ze transformeren samen negatieve energie in positieve energie.

 

Amethist

Amethist helpt om een hyperactieve of zenuwachtige hond te kalmeren. Verminderd ongehoorzaamheid en schrikken en verbetert het vermogen tot luisteren. Vlooien hebben een verschrikkelijke hekel aan de vibratie van Amethist.

De steen wordt vaak ingezet bij aandoeningen van de lever, longen, luchtwegen en bij artritis. Kan goed helpen bij jeuk

De steen reinigen d.m.v. afspoelen met koud water, en opladen in maanlicht of zonlicht maar alleen in de vroeg ochtend of de namiddag omdat de zon dan niet op zijn sterkst is.

 

Bergkristal

Werkt reinigend en vitaliserend en vergroot de concentratie. Bergkristal werkt goed bij alle ziektes die te maken hebben met het uit balans zijn van evenwicht tussen geest en lichaam, dus zeer geschikt voor dieren die last hebben van reisziekte. Ook zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Bergkristal versterkt de werking van elke edelsteen die je erbij draag en is dus goed te combineren met de andere edelstenen.

Bergkristal neemt erg veel energie op dus dient minimaal 1 maal per week gereinigd te worden d.m.v. afspoelen met koud water, en opladen in maanlicht of zonlicht maar alleen in de vroeg ochtend of de namiddag omdat de zon dan niet op zijn sterkst is.

 

Rozenkwarts

Rozenkwarts werkt kalmerend bij boosheid, angst of stress (bijv. bij verwondingen of na een operatie) en geeft rust en harmonie (bijv. bij veel bezoek). Vergemakkelijkt het alleen, en de steen kan ook goed helpen bij te dominante honden

De steen reinigen door 5 minuten onder koud stromend water te houden en opladen in maanlicht.

Voor het reinigen en opladen van de edelsteen heb ik ook speciale reinigingssetjes te koop voorzien van gebruiksaanwijzing

Edelstenen in combinatie met EMX anti-tekenkralen

Bandjes met alleen edelstenen