Anti-tekenbanden voor hond en kat

 

Mijn 100% natuurlijke anti-tekenbanden worden gemaakt van authentieke EM-X keramiek en beschermt de hond of kat door de werking van micro organismen in het EMX – keramiek. De bandjes bevatten geen chemicaliën en zorgen voor een hogere weerstand waardoor de hond of kat minder aantrekkelijk wordt voor teken, verder valt het mensen op dat ook vlooien wegblijven.  De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups. Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van de hond terecht komt, maar een leuke geknoopte band met 100% veilige kralen. Ze hebben een jarenlange werking je hoeft niet elk jaar een nieuwe te kopen. De invloed van de keramiek kralen is voor elk individu verschillend. De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken of vlooien net zo min dat chemische middelen deze garantie geven. Ervaring leert dat honden met een keramische tekenband, beter beschermt zijn dan honden zonder tegen zowel teken als vlooien.

- 100% orginele EM-X kralen.

- Stevig sterk koord en mooie kwaliteit.

- Jarenlange werking.

- Ook geschikt voor pups en honden met allergie.

- De hond kan met de band gewoon zwemmen.

- Verkrijgbare in vele kleurencombinaties.

 

EM-X keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) gefermenteerde klei.  Tijdens het bakken is de informatie(trilling) en energie van de EM micro organismen in de klei opgeslagen die deze daarna weer afgeeft aan zijn omgeving en zorgt voor meer harmonie en een verhoging van de natuurlijke weerstand van uw hond. De trilling wordt door teken  als zeer onprettig ervaren maar wordt door honden en mensen niet opgemerkt. De EM-X kralen zorgen ervoor dat uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en dus minder snel gebeten zal worden. De band dient 24 uur per dag gedragen te worden en zal na 3 weken zijn werk gaan doen.  De band moet je iedere 3 weken afspoelen en in het liefst in de zon laten drogen voor een optimale werking

Wilt u een anti-tekenband neem dan even contact met mij op via het contactformulier, aan de hand van de halsomtrek en uw wensen krijgt u een prijsopgaaf.  De prijzen van een anti-tekenband variëren tussen de 12 en 23 euro.

Anti-tekenband met edelsteenkraal Amethist

Amethist

Amethist helpt om een hyperactieve of zenuwachtige hond te kalmeren. Verminderd ongehoorzaamheid en schrikken en verbetert het vermogen tot luisteren. Vlooien hebben een verschrikkelijke hekel aan de vibratie van Amethist.

De steen wordt vaak ingezet bij aandoeningen van de lever, longen, luchtwegen en bij artritis. Kan goed helpen bij jeuk

De steen reinigen d.m.v. afspoelen met koud water, en opladen inf zonlicht maar alleen in de vroeg ochtend of de namiddag omdat de zon dan niet op zijn sterkst is.

Anti-tekenbanden

Standaard zijn de anti-tekenbanden voorzien van een metalen koordstopper heeft u liever een ander soort sluiting bijv. een gesp of ringmusketon, Dit is uiteraard ook mogelijk neem dan een contact met mij op voor de mogelijkheden

Anti-tekenbanden Ibiza style

Halsband met geintergreerde anti-tekenband

Anti-tekenbanden met verstelbare gesp. U kunt deze tevens gebruiken als halsband tijdens het uitlaten

Anti-tekenband met extra kralen