• Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen neem dan contact met me op via het contactformulier of stuur een appje 06-23844205
  • NIEUW HONDENSPEELGOED

Drink- en Voerbakken

De Anti slobberbak is een waterbak die dankzij een speciale constructie zorgt dat uw hond 90 % minder “slobbert”.

Aan de bovenzijde zit  een ring die het opslaande water tegenhoudt.  De drinkbak bevat een drijvende schotel waar sleuven inzitten. Deze zorgen er voor dat er steeds maar een klein laagje water op ligt en de hond drinkt hierdoor veel rustiger en minder gulzig. Hierdoor door wordt het morsen met 90% verminderd. Resultaat: geen slobberende hond en een droge vloer. Tevens zorgt dit slimme ontwerp er voor dat lange oren en baarden van de hond uit het water blijven. Verkrijgbaar in roze  groen of blauw de doorsnee van de bak bovenin is 17,5 cm en 8 hoog. Ze kosten 19.95.

Gepersonaliseerde voerbak

Een leuke gepersonaliseerde voerbak met bijv de naam van uw hond, een tekst of iets anders. Geef in de opmerkingen bij u bestelling aan wat u graag erop zou willen en dan neem ik contact met u op.

De voerbak is voorzien van antislip en kan in de vaatwasser. Ik adviseer wel altijd om hem niet dagelijks in de vaatwasser te doen, beter af te wassen met de hand.

Verkrijgbaar in 2 maten in de kleur wit. De kleine maat kost 6,95 en de grote kost 8,95

Ook maak ik voerbakken van steigerhout helemaal naar eigen wens, maat en kleur.

Wilt u een gepersonaliseerde voerbak neem dan even contact met mij op via het contactformulier vermeld hierbij dan meteen de gewenste maat en wat u er graag op zou willen dan neem ik contact met u op met een voorbeeld.

Verkrijgbaar in blauw roze of beige

Kleur bruin, groot formaat 39,00

Kleur zwart groot formaat 39,00

Kleur bruin klein formaat 35,00

Kleur white wash groot formaat 39,00