Drink- en Voerbakken

De Anti slobberbak is een waterbak die dankzij een speciale constructie zorgt dat uw hond 90 % minder “slobbert”.

Aan de bovenzijde zit  een ring die het opslaande water tegenhoudt.  De drinkbak bevat een drijvende schotel waar sleuven inzitten. Deze zorgen er voor dat er steeds maar een klein laagje water op ligt en de hond drinkt hierdoor veel rustiger en minder gulzig. Hierdoor door wordt het morsen met 90% verminderd. Resultaat: geen slobberende hond en een droge vloer. Tevens zorgt dit slimme ontwerp er voor dat lange oren en baarden van de hond uit het water blijven. Verkrijgbaar in roze  groen of blauw de doorsnee van de bak bovenin is 17,5 cm en 8 hoog. Ze kosten 19.95.

Gepersonaliseerde voerbak

Een leuke gepersonaliseerde voerbak met bijv de naam van uw hond, een tekst of iets anders. 

De voerbak is voorzien van antislip en kan in de vaatwasser. Ik adviseer wel altijd om hem niet dagelijks in de vaatwasser te doen, beter af te wassen met de hand.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, ik zal op zoek gaan naar een passende voerbak. Prijs afhankelijk van de soort voerbak maar al vanaf 6,95 verkrijgbaar zoals hieronder de witte.

Ook maak ik voerbakken van steigerhout helemaal naar eigen wens, maat en kleur. In drie kleuren leverbaar bruin, white wash  of zwart

Wilt u een gepersonaliseerde voerbak neem dan even contact met mij op via het contactformulier vermeld hierbij dan meteen de gewenste maat en wat u er graag op zou willen dan neem ik contact met u op met een voorbeeld.

 Groot formaat 39,00

Bruin

White wash 

Zwart 

Klein formaat  35,00

ook in de ander kleuren leverbaar